Kraftig svimmelhed er det tydeligste symptom på virus på balancenerven. Svimmelheden opstår pludseligt, og den rammer så voldsomt, at de fleste er sengeliggende i begyndelsen. Efterhånden tager det lidt af, men det er stadig et stort problem, når man står oprejst. Ud over svimmelheden oplever mange også kvalme og opkastninger, problemer med synet samt hovedpine. Det påvirker i høj grad hverdagen, og det er noget, man gerne vil af med så hurtigt som muligt!

Derfor er vi glade for, at vi hos Boel Akupunktur har en løsning. Vores behandling med akupunktur virker nemlig efter kun 5 behandlinger! Disse skal gives kort tid efter hinanden, og så skal der være en mærkbar ændring i svimmelheden. Hos nogen patienter vil svimmelheden allerede være væk efter disse 5 behandlinger. Det var blandt andet tilfældet for en af vores tidligere patienter, som på vores hjemmeside fortæller om sine oplevelser og resultater.

Besøg hjemmesiden i dag og læs mere om, hvilke muligheder, vi har for at hjælpe dig. Du kan også bestille tid til din første behandling af virus på balancenerven! Husk, at du altid er velkommen til at give os et kald, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!