Nogle beskriver det at have virus på balancenerven som at køre i karrusel uafbrudt. Det, ville nok selv den største karruselentusiast ikke synes, var morsomt. Svimmelheden kan blive så voldsom, at man kaster op og må tage søsygetabletter, men der er desværre ikke særlig meget andet medicin, der virker, og rådet fra de fleste læger vil derfor være, at man venter de uger eller måneder, det tager, før sygdommen forsvinder af sig selv. 

Det mener de hos akupunkturklinikken Acunova ikke, at man skal lade sig spise af med. De har fundet en effektiv og hurtigtvirkende akupunkturform, der virker mod virus på balancenerven. Deres behandlingsforløb er altid på fem akupunkturbehandlinger hurtigt efter hinanden. Helst en om dagen i fem dage. Derefter evaluerer du forløbet med din akupunktør. Akunpunkturen er dog så effektiv, at mange oplever en forbedring efter bare to til tre behandlinger. 

Acunova har kliniker på Sjælland, Fyn og i Midtjylland. Du har derfor gode muligheder for at besøge en af deres klinikker, næsten lige meget hvor du bor henne af i landet. Du kan også altid kontakte dem for at høre nærmere om deres akupunkturform, og om de tror, at den vil kunne hjælpe dig. Akupunkturen virker nemlig på andre sygdomme end virus på balancenerven også.