Svimmelhed og opkastninger sætter en stopper for langt de fleste af ens aktiviteter. Hvis man får virus på balancenerven er de symptomer, man må leve med i flere uger. Moderne medicin kan ikke gøre særlig meget ved sygdommen, som mange beskriver som at køre karrusel uafbrudt. 

Hos akupunkturklinikken Acunova har de derimod speciallavet et behandlingsforløb mod sygdommen. Behandlingen er udviklet over en årrække, hvor klinikken hele tiden har søgt at finde frem til de akupunkturpunkter på kroppen, der virker bedst mod virus på balancenerven. Acunovas teknikker bygger på traditionel, kinesisk akupunktur, men med tilføjelsen af deres egne akupunkturpunkter til behandlingen, har de fået et helt unikt behandlingsforløb. 

Deres behandslingsforløb tager udgangspunkt i, at man får fem akupunkturbehandlinger med kort tids mellemrum. Gerne en om dagen i fem dage. Derefter evaluerer man sammen med akupunktøren, hvordan behandlingen er gået. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på behandlingen. Nogle kan allerede mærke forbedringer efter kun to til tre behandlinger. Andre har ingen symptomer efter de fem behandlinger, mens nogle fortsat oplever svimmelhed og kvalme efter de fem behandlinger. Her fortsætter man selvfølgelig forløbet til svimmelheden og kvalmen er væk. 

Acunova har klinikker i Købehavn og Aulum i Midtjylland. Der er derfor gode muligheder for at komme til deres klinikker lige meget, hvor man bor henne i landet.