Når man har en virus på balancenerven, så lider man meget af svimmelhed, kvalme, opkast og ondt i hovedet, samt at nogle oplever problemer med deres syn.

Efter noget tid oplever man kun svimmelheden, når man står op, men ikke når man ligger ned, derfor er der mange, der ender med at ligge meget i sengen, så de undgår svimmelheden. Når man har en virus på balancenerven, så giver det betændelse i nerven, som forårsager svimmelheden.

Lægerne siger, at man skal have tålmodighed og vente på, at det går over af sig selv. Mod kvalmen kan man få nogle piller imod søsyge eller stikpiller. Men svimmelheden går ikke væk af pillerne.

Derfor kan det være en god ide at prøve akupunktur mod virus på balancenerven

Der har nemlig været succes med at bruge akupunktur på folk med en virus på balancenerven. Man skal have i alt 5 behandlinger lige efter hinanden. Helst gerne 5 dage lige efter hinanden. Nogle har oplevet en forbedring af svimmelheden efter 2-3 behandlinger, og hvor det er gået helt væk efter de 5 behandlinger.

Ens hverdag kan komme helt ud af ens rytme, hvis man har en virus på balancenerven, fordi man netop har det så dårligt, så derfor kan det være en god ting at prøve akupunktur.