Såfremt du står i den uheldige situation at være blevet ramt af en virus på balancenerven, har du det helt sikkert ikke godt. Når balancenerven udsættes for vira, vil man som patient opleve voldsom svimmelhed såvel som opkast, hovedpine og synsforstyrrelse i nogen grad. Det er hverken rart eller nemt at varetage et job eller tage sig af sin familie – det siger sig selv. Man må sygemelde sig og vente på, at det går væk helt af sig selv. Dén besked vil man oftest få af sin læge, der nogle gange kan finde på at foreslå søsygetabletter mod kvalmen.

Det er dog ikke korrekt, at der intet er at gøre. Akupunktur kan være en særdeles effektiv løsning for patienter, der rammes på balancenerven, så hvis DU står i sådan en situation, bør du læse videre.

Hos Boel Akupunktur behandler man hvert år mange patienter, der af den ene eller anden årsag rammes af virus på balancenerven. Det anbefales, at man som patient modtager fem behandlinger med AcuNova-akupunktur, en meget moderne form for akupunktur, og disse behandlinger skal helst forekomme med korte intervaller. Dette forbedrer muligheden for hurtig lindring og helbredelse. På acunova.dk kan man læse mere om behandlingsmetoden samt tidligere patienters erfaringer.