Når man får konstateret virus på balancenerven, får man ofte at vide af ens læge, at der ikke er særlig meget at gøre. Man kan tage nogle søsygetabletter mod kvalmen, der er ikke noget at gøre ved svimmelheden, der kan vare i flere uger. Det mener akupunktør John Boel ikke, at man skal finde sig i. 

På hans akupunkturklinik har de udviklet et behandlingsforløb til virus på balancenerven. Det er lavet på baggrund af deres viden om traditionel, kinesisk akupunktur, som de har kombineret med deres egne teknikker. John Boel fortæller, at de hos Acunova har de nemlig hele tiden søgt at finde nye akupunkturpunkter, der kan lindre symptomerne på virus på balancenerven. 

Hos Acunova, der har klinikker i København og i Aulum ved Herning, ser de det som deres fornemmeste opgave at hjælpe folk,der er syge eller har smerter. Det gælder også patienter med virus på balancenerven. 

Med deres velafprøvede behandlingsforløb skal man have fem behandlinger hurtigt efter hinanden. Gerne en om dagen i fem dage. Herefter  evaluerer man sammen med akupunktøren, hvordan behandlingen er gået, forklarer John Boel. Nogle har slet ingen symptomer efter de fem behandlinger, mens andre har brug for nogle flere behandlinger. Han har stort set ikke mødt nogen, hvor akupunkturbehandlingerne slet ikke virkede.