Den danske rytter Thomas Sandgaard, der er på det danske springlandshold, oplevede i flere uger at være svimmel og have kvalme. Det viste sig, at han havde virus på balancenerven.

“Det gjorde det svært at få dagligdagen til at hænge sammen,” siger han. 

Han opsøgte derfor acunova.dk får at få hjælp. De sendte ham i et forløb med fem akupunkturbehandlinger og allerede efter 2-3 behandlinger, kunne Thomas Sandgaard bemærke en klar forbedring. Efter de fem behandlinger var symptomerne helt væk. Akupunktur er en alternativ behandlingsform, hvor man stikker nåle i huden på udvalgte steder. 

Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, der gør, at man bliver meget svimmel og kaster op. Den skyldes en betændelse i nerven. Mange oplever så voldsomme symptomer, at de er nødt til at være sengeliggende. Der er ikke meget, ens egen læge kan gøre. Som regel vil de anbefale, at man tager noget medicin  mod kvalmen, men kan ellers ikke stille noget op. 

Hos acunova.dk har de gode erfaringer med, at et forløb med fem akupunkturbehandlinger hjælper mod virus på balancenerven. Nogle vil, som Thomas Sandgaard, kun have brug for de fem behandlinger for at være helt raske, mens andre har brug for flere behandlinger, for at symptomerne er helt væk.