Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, som moderne medicin ikke kan stille så meget op over for. Mange patienter får at vide, at de er nødt til at vente, til sygdommen går over af sig selv.

På akupunkturklinikken Acunova mener de ikke, at man behøver at vente. De har specialudviklet deres eget akupunkturforløb, der virker godt mod blandt andet virus på balancenerven. Forløbet bygger på traditionel kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, de selv har fundet frem til på klinikken. Blandt andet ved at eksperimentere på deres egne kroppe. 

Acunovas behandlingsforløb er effektiv og varer ned til fem dage. Behandlingsforløbet bygger på fem akupunkturbehandlinger, som man får så tæt på hinanden som muligt, gerne en om dagen i fem dage. Nogle oplever en forbedring efter bare to til tre behandlinger og at være helt kurerede efter fem behandlinger, mens andre har brug for lidt flere behandlinger. Det er noget, man evaluerer med sin akupunktør efter de fem behandlinger. 

Hvis behandlingerne overhovedet ikke har virket, giver det selvfølgelig ikke mening at fortsætte. Acunovas behandlingsform er netop så effektiv, at man bør kunne mærke en effekt efter i hvert fald fem behandlinger. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Du har derfor gode muligheder for at komme i behandling hos dem, ligegyldigt hvilken landsdel du bor i.