menieres sygdom

Menieres sygdom, virus på balancenerven eller øresten?

Det kan være svært at vide, hvad der forårsager ens svimmelhed. Lægen er den bedste til at vurdere, om man lider af den alvorlige menieres sygdom eller de mindre alvorlige virus på balancenerven eller det “bare” er øresten.

Ved øresten kan lægen normalt behandle det med nogle ret simple øvelser.

Virus på balancenerven og menieres sygdom bliver i mine øjne behandlet betydelig bedre hos en akupunktør.

Nedenstående video viser Rikke. Hun fortæller, hvordan hendes menieres, der gav tinnitus, svimmelhedsanfald og kvalme med opkastninger blev afhjulpet hos Boel Akupunktur. Efter bare fem dage fik hun sit “gamle” liv tilbage og kunne smide lægens piller.

På denne Youtube kanal kan du se flere video klip med folk, der er sluppet af med svimmelhed, menieres sygdom og andre lidelser med akupunktur.

Boel Akupuntur har på deres Facebook side mange gode indlæg om akupunktur, og hvad der kan behandles med det.

Du kan også følge akupunktør John Boel på Google Plus. Der skriver han ikke kun om akupunktur, men også om hans syn på samfundets problemer, og hvordan man kan løse dem. Du skal dog vide, at hans grundholdning er ret liberal, og ikke mener, at det er statens opgave at løse borgernes problemer.

Hvorfor bliver man svimmel?

Svimmelhed kan forårsages af flere forskellige ting. Det kan komme fra et for højt tryk i det indre øre, som ved menieres. Det kan komme af stress. Mangel på vitaminer, mineraler eller andre næringsstoffer kan også give svimmelhed. Nakkespændinger er en anden grund. Virus. Sygdom generalt. Lavt blodtryk, hvis det sortner for øjnene, når man rejser sig hurtigt. Balanceproblemer pga nervebetændelse i fødderne kan i nogle tilfælde gøre, at folk tror, at de er svimmel.

Før man kan blive behandlet effektivt, skal man finde årsagen til svimmelheden. I det mindste skal man finde nogenlunde hvor det stammer fra.