Patienter med virus på balancenerven oplever en ubehagelig svimmelhed, som især er kraftig i starten af sygdommen, hvor patienten føler sig svimmel både liggende og oprejst. Mange oplever også andre symptomer såsom hovedpine, kvalme og opkast, og nogle oplever endda at få problemer med at fokusere synet. Hos lægerne er beskeden oftest, at man blot må vente på, at symptomerne går i sig selv igen.

Hos Boel Akupunktur har vi dog en anden holdning. Vi vil ikke acceptere, at patienterne skal leve med svimmelheden og de andre symptomer i så lang tid. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde en behandling, der virker – og det er vores patienter også! Vi er en af Europas førened akupunkturklinikker, og ved at anvende moderne AcuNova akupunktur ser vi rigtig gode resultater hos patienter med virus på balancenerven. Forbedringen kommer hurtigt, og mange kan efter kun 5 behandlinger gå hjem uden svimmelhed eller andre gener.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om Boel Akupunktur og vores behandlingstilbud. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod en bedre hverdag!